Köpa ny tvättmaskin

Oavsett om du ska köpa tvättmaskin för första gången eller köpa en ny och byta ut den gamla, så är det ju bra att hitta en tvättmaskin för dina behov. En viktig sak är bara när det gäller att installera den. Om det inte finns el framdragen, så måste du kontakta en elektriker i Mariestad som kan göra det åt dig. Samma om det inte finns vatten och avlopp, då måste en rörmokare fixa det!

När du ska köpa dig en tvättmaskin, så är det bra att utgå från hur stort hushåll du har. Ju fler ni är i familjen, desto mer tvätt brukar det ju bli! Kapaciteten på en maskin mäts i kilo.

Bra saker att fundera på

När du ska köpa en tvättmaskin, så finns det en del saker att tänka på, utöver hur många kilon den kan ta. Du måste veta var den ska stå, så att du får rätt mått på den. Det kan även avgöra om du kan ha en toppmatad modell eller en frontmatad. Det är bara den yttre storleken som skiljer sig då, trumman i sig kan vara samma antal kilo i kapacitet.

Du kanske vill passa på att även ha en torktumlare? Det finns kombinerade modeller, så väl som fristående. Det sistnämnda är oftast bäst, så att du kan tvätta och tumla samtidigt. 

Jämför olika märken och modeller så att du hittar en som du tycker passar dig!

1 Dec 2021