Internet är fullt med inspiration

När man sysslar med handarbete är det alltid trevligt att hitta inspiration. Jag prenumererar på flera bra tidningar som handlar om handarbete samt att jag även är med i flera bra grupper på Facebook. Sen så söker jag efter en hel del saker på nätet. Det är ju det som är så bra med nätet, att man kan hitta allt från stickmönster till bloggar om samhällsfrågor och en massa där emellan. Så det gör att alla kan hitta det som de är intresserade av. Jag söker ju främst efter olika sorters handarbeten som sagt.

Många saker på g i sommar

Jag älskar att kunna sitta ute på sommaren med min stickning eller mina övriga handarbeten. Sen att jag stickar mycket vinterkläder är inte så noga. Det är rätt smart att passa på att göra det under sommaren. Ska göra en mängd tröjor, mössor och vantar nu i sommar tänkte jag. Sen brukar jag även sticka tomtar och annat kul. Man måste ju inte sticka efter årstid. Det är nästan bättre göra saker för vintern under sommaren och tvärtom, så att de hinner bli klara till då de ska användas. 

Stickning kan man ta med överallt

Oavsett om jag åker på semester eller är hemma, så har jag min stickning med mig. Är perfekt att bara kunna ta upp när man har lite tid över. Sedan stickar jag ju även framför tvn, då jag inte behöver kolla på vad jag gör med händerna.

19 Jul 2018